За компанията

"Солитех" АД предлага множество високотехнологични професионални системи и комплексни решения за позициониране, мониторинг, минно дело, строителство, инженеринг, анализ и контрол. Предоставяме качествени и надеждни продукти от водещи световни компании, производители на геодезическо, геотехническо, метрологично и комуникационно оборудване, безпилотни летателни средства (БЛС), георадарни системи и софтуер. Предлагаме специализирани сервизни услуги, експертна поддръжка, както и обучение за работа с оборудването.

Солитех АД е оторизиран дистрибутор за България на геодезически инструменти и системи на лидера в пространствените технологии "Trimble Navigation Ltd.", предлагайки цялото портфолио от геопространствени решения, включващи тотални станции, GPS/GNSS приемници, контролери, лазерни скенери, нивелири и геодезически и мониторингов софтуер.

Към асортимента от продукти на Солитех АД влизат:

IDS GeoRadar (Italy) – георадарни системи за ранно предупреждение
Soil Instruments (UK) – инструменти за геотехнически мониторинг
Campbell Scientific (UK) – геотехническо, метеорологично и комуникационно оборудване
Loadsensing (Worldsensing) (ES) – дистанционен IoT мониторинг
Spectra Geospatial (компания на Trimble) – инструменти за хоризонтиране, позициониране и подравняване, както и готови решения в областта на външното и вътрешно строителство и подземните съоръжения

Компанията е сертифицирана по международния стандарт за управление на качеството ISO 9001:2015 и по стандарта за опазване на околната среда ISO 14001:2015.

Сподели

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!