Приложения

БЛС е новият стандарт в картирането и геодезията за професионалисти, изискващи най-висока точност, независимо от условията. Много професионалисти по геодезия и картография по цял свят успешно използват UAS технологията за своите приложения, защото е:

  • силно икономическо решение, което позволява въздушно картографиране с достъпни резултати;
  • безопасно решение, което работи дори в трудни метеорологични условия;
  • ефикасен инструмент, даващ възможност за по-бързо събиране и обработка на данни от традиционната наземна геодезическа технология;
  • предназначена за бързо планиране на полет и събиране на данни, което позволява бързо реагиране на нуждите на вашите клиенти;
  • една съвременна технология, която може лесно да се използва за обслужване на множество професионални пазари и приложения.

Ортофото заснемането чрез UAS технология е едно икономично решение, предлагащо бърза, лесна и ефективна работа и отлични резултати.

Предназначено е за сферата на инженеринга и геодезията, инфраструктурното проектиране, 3D моделирането и визуализацията, строителство на пътища, минното дело, мелиорациите, тръбопроводите, наводненията, мониторинга на ерозии, изследванията (геология, хидрология), нефтената и газова промишленост, криминалистиката и др.

Сподели

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!