Trimble & Microsoft партньорство

01.11.2021

Trimble & Microsoft 

Първоначалният фокус на компаниите е да разработят индустриален облак, за да позволят на строителните организации и компании да използват големи обеми от данни през целия цикъл от проектиране до изграждане и експлоатация.

На 27.10.2021, в Сънивейл, Калифорния, САЩ, двете компании Trimble (NASDAQ: TRMB) и Microsoft обявиха стратегическо партньорство за насърчаване на технологиите и ускоряване на цифровата трансформация в строителството, селското стопанство и транспортната индустрия. Чрез използване на облака на Microsoft, Trimble и Microsoft ще си сътрудничат за разработване, изграждане и доставяне на индустриални облачни платформи и решения, които свързват хора, технологии, задачи, данни и процеси в отделните индустрии. Това сътрудничество представлява важен етап за напредъка на стратегията на "Trimble Connect" и "Scale 2025", която се съсредоточава върху изграждането на водещи в индустрията облачни платформи.

Последни новини

Геодезически семинар в Пловдив

20.09.2022

Научно-технически семинар на СГЗБ в гр. Пловдив 2022

Прочети цялата

Запознаване с лазерен скенер Trimble X7

01.08.2022

Желаете да се докоснете до най-съвременната лазерна система Trimble X7? Искате да научите повече за инструмента и неговите приложения? Присъединете се към нас, очакваме Ви!

Прочети цялата

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!