Геодезически семинар в Пловдив

20.09.2022

Регионалната организация на НТС и Дома на науката и техниката в Пловдив възобновяват традицията за провеждане на специализирани семинари с техническа насоченост по време на есенния Технически панаир в Пловдив.

Семинарът "Нови геодезически инструменти и технологии", ще се проведе на 23.09.2022 г. в Дома на науката и техниката на ул. „Гладстон” №1, зала № 1 в гр. Пловдив, като презентациите ще стартират от 09:30 часа. Събитието се организира от Съюзът на геодезистите и земеустроителите в България (СГЗБ), заедно с ПГСАГ - гр. Пловдив.

Екипът на Солитех АД ще вземе участие, представяйки новостите в света на геодезията, както и технологията лазерно сканиране. 

Очакваме Ви!

По традиция СГЗБ, като браншова геодезическа организация с най-дълга история (през 2022 г. се отбелязват 100 г. от организираното геодезическо научно-техническо движение) и единствената учредена в обществена полза, е обърната към младите специалисти. СГЗБ е и единствената професионална геодезическа организация в България, която се стреми към развитие на младите геодезисти и предоставянето им на възможности за изява, подпомагане на тяхното научно и професионално развитие. Към СГЗБ е учредена младежка секция, която има своята активност сред обучаващите се по специалност "Геодезия" от ПГСАГ, студентите, специализанти и докторанти от УАСГ, МГУ, ШУ, Транспортния университет, младите научни кадри в БАН, както и младите специалисти от практиката. От години Международния симпозиум, организиран от СГЗБ, включва специална сесия за млади специалисти, студенти и ученици, с което им се предоставя форум за споделяне на техните мнения, опит и постижения.

 

Последни новини

Запознаване с лазерен скенер Trimble X7

01.08.2022

Желаете да се докоснете до най-съвременната лазерна система Trimble X7? Искате да научите повече за инструмента и неговите приложения? Присъединете се към нас, очакваме Ви!

Прочети цялата

Архитектурно-Строителна Седмица 2022 Акценти

31.03.2022

Основен акцент за 22-то издание на Архитектурно-строителната седмица, в която Солитех взима участие е 3D лазерното сканиране, системи и услуги, свързани с интериорно и екстериорно сканиране

Прочети цялата

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!