Trimble Express, април 2011

07.04.2011

За втора поредна година в България се проведоха семинарите Trimble Express. Този път под мотото: "Измери - Сподели - Предай".

Както и през миналата година, така и сега, на семинарите Trimble Express бяха представени новите продукти от портфолиото на Trimble и бяха презентирани интересни лекции по актуални теми. Екипът на Солитех АД, организатор на събитието, демонстрира как интелигентната комбинация от тотални станции, GNSS/GPS приемници, скенери, контролери и софтуер на Trimble дават възможност за по-бърза и по-ефективна работа.

На проведените демонстрации, участниците в семинара имаха възможност да тестват продуктите на Trimble и те да 'оживеят' в техните ръце.

Семинарите се проведоха на: 04.04.2011г. в гр. Пловдив - х-л Санкт Петербург и на 06.04.2011г. в гр.Варна - х-л Голдън Тюлип. Семинарите бяха посетени както от представители на геодезическиата гилдия, така и от представители на други сектори.

Екипът на Солитех АД благодари на всички участници за присъствието и активното им участие в семинарите и демонстрациите.

Сподели

Последни новини

Планирана профилактика ГеоНет

03.06.2024

Възможни временни прекъсвания в ГеоНет

Прочети цялата

Геодезически семинар в Пловдив

20.09.2022

Научно-технически семинар на СГЗБ в гр. Пловдив 2022

Прочети цялата

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!