Trimble Dimensions 2010

15.11.2010

5-та международна конференция Trimble Dimensions 2010

Тази година международната конференция на потребителите на Trimble отбеляза рекорден брой посещения - над 2900 регистрирани участници от 67 страни по целия свят. Trimble Dimensions 2010 се проведе на 8-10 ноември в хотел "Мираж" в Лас Вегас. Основната тема "Сближаване, свързване, сътрудничество" даде поглед на начина, по който професионалисти се свързват и си сътрудничат, за да постигнат успех.

"Ние сме изключително доволни от продължаването и силния интерес, демонстриран на Trimble Dimensions", каза Брин Форсбуг - вицепрезидент на Trimble. "Това е наистина една уникална конференция, фокусирана върху това как напредналите технологични решения трансформират начина, по който се работи."

Участниците имаха възможност да установят контакти с ключови лидери в бранша, да изградят нови партньорства, да обсъждат възможности и да разберат как да се преодолеят пречките в конкурентната бизнес среда. Конференцията включваше демонстрации и обучения на открито, както и палата на партньорите на Trimble от цял свят. Там бяха демонстрирани пълния набор на Trimble за геодезия, строителство, проучване, проектиране, минно дело, въздушно и мобилно картографиране, ГИС, комунални услуги, инфраструктура, мобилни компютри, решения от горското и селско стопанство включително продукти от Accubid, Applanix, Meridian Systems, Pacific Crest, QuickPen и Spectra Precision.

Представиха се решения и технологии, включващи GNSS, тотални станции, полеви измервания и събиране на данни, 3D сканиране и визуализация, предпроектно планиране за строителството, управление на строителни проекти, въздушно картографиране, безжични комуникации, пренос на данни, полеви и офис софтуер и интелигентни мрежови приложения.

Сподели

Последни новини

Планирана профилактика ГеоНет

03.06.2024

Възможни временни прекъсвания в ГеоНет

Прочети цялата

Геодезически семинар в Пловдив

20.09.2022

Научно-технически семинар на СГЗБ в гр. Пловдив 2022

Прочети цялата

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!