InterGeo 2015

24.08.2015

21-вата поред Международна специализирана изложба и научна конференция за професионалистите в областта на геодезията, геоинформационните технологии, картографията, фотограметрията INTERGEO 2015 ще се проведе в Щутгарт. Немският град ще посрещне всички посетители и изложители в Landesmesse Stuttgart GmbH от 15-ти до 17-ти септември, 2015год.

Очаква се събитието да привлече около 16 000 посетители от 92 страни.

Конференцията ще обхване широк спектър от области - от геодезия, геоинформация, дистанционно наблюдение и фотограметрия до допълващи решения и технологии, и е платформа за области на иновации, които се радват на динамичен растеж. Употребата, обработката и анализа на географските данни в Интернет или в областта и на свързаните с тях решения ще бъдат представени и обсъдени от експерти по време Intergeo. Доставчиците на бъдещите технологии ще покажат на места като Open Source Park и парка за иновационния парк за млади, иновативни компании.
Конференцията ще бъде открита с речи на Chris Cappelli (Esri Inc.) за "Как картирането и ГИС преобразуват работна среда" и проф Georg Gartner (TU Wien, Университет за приложни науки, Виена), Президентът на Международната картографска асоциация, на тема "Бъдещето на картата - Карта на бъдещето".
Друг акцент ще бъде дискусията, проведена на втория ден на тема "Геопространствената информация - ключов елемент за развиващите се пазари". Участие ще вземат водещи оратори като Bengt Kjellson (UN-GGIM Europe), Ola Rollen (Hexagon), Steve Berglund (Trimble) и Cappelli.

Intergeo 2015 се организира от DVW e.V. (Германско дружество по Геодезия, Геоинформацията и управление на земите).

Повече информация:

- за изложителите и продуктите, вижте ТУК

- за изложбения панаир Intergeo 2015, вижте ТУК

Сподели

Последни новини

Геодезически семинар в Пловдив

20.09.2022

Научно-технически семинар на СГЗБ в гр. Пловдив 2022

Прочети цялата

Запознаване с лазерен скенер Trimble X7

01.08.2022

Желаете да се докоснете до най-съвременната лазерна система Trimble X7? Искате да научите повече за инструмента и неговите приложения? Присъединете се към нас, очакваме Ви!

Прочети цялата

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!