InterGeo 2014

13.10.2014

За 20-ти пореден път се проведе специализираното международно изложение в геодезическата и геоинформационна област INTERGEO 2014. Германската столица Берлин посрещна всички посетители и изложители в Messe Berlin от 7-ми до 9-ти октомври, 2014год.

С повече от 16 000 посетители от 92 страни, Intergeo е една от основните платформи за диалог в отрасъла, на която се дава възможност за запознаване и обсъждане с експерти на най-новите технологии и решения в областта нагеодезията, геоинформацията, дистанционното наблюдение и фотограметрията.

Под мотото "Знание и действие за планетата Земя", търговския панаир и конференция обедини основните тенденции в отрасъла, обсъждани бяха бързите промени във все по-дигиталния свят, в който живеем, а също така бяха представени и множество иновации. Те включват напредък в сателитно базираните изследвания на Земята и мобилни гео-базирани приложения. От своя страна Trimble тази година заложи на разширяване на своето GNSS портфолио, предлагайки приемника Trimble NetR9 Geospatial, както и Trimble Geo7X с полевия софтуер Trimble Access.

 

Повече информация:

- за последния ден на изложението и конференциите, вижте ТУК

- за ключовите теми по време на InterGeo, вижте ТУК

- за изложителите и продуктите, вижте ТУК

- за изложбения панаир Messe Berlin, вижте ТУК

Сподели

Последни новини

Планирана профилактика ГеоНет

03.06.2024

Възможни временни прекъсвания в ГеоНет

Прочети цялата

Геодезически семинар в Пловдив

20.09.2022

Научно-технически семинар на СГЗБ в гр. Пловдив 2022

Прочети цялата

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!