Архитектурно-Строителна Седмица 2022 Акценти

31.03.2022

Международното изложение за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство Архитектурно-строителна седмица (АСС) 2022 се провежда от 30 март - 2 април в Inter Expo Center, гр. София. 

Основен акцент за 22-рото издание на бизнес платформата е 3D лазерната система Trimble X7, утвърдила се като най-компактната и надеждна. С високоскоростната си работа и улеснен работен процес Trimble X7 се затвърждава като най-гъвката 3D лазерна система на пазара.

В зала 4, щанд А4, представители от Солитех АД присъстват на събитието, за да Ви запознаят отблизо с най-новите продукти от портфолиото на Trimble, а именно:

  • сканираща тотална станция Trimble SX12
  • ГНСС система Trimble R12i в комплект с различни контролери, като Trimble TSC5, Trimble TDC600 и Trimble TSC7
  • леката и удобна механична тотална станция Trimble C5 и разбира се последна, но не на последно място
  • 3D лазерна система Trimble X7 в комплект с таблет Trimble T10X.На изложението беше изнесена и презентация на тема: Приложения на лазерното сканиране в строителството, архитектурата и инженерството – Laser scanning applications in AEC. Презентацията предизвика голям интерес в аудиторията, като целта беше да може всеки да се докосне до лазерното сканиране и да придобие представа колко е лесен процесът с новата система Trimble X7.

Сподели

Последни новини

Геодезически семинар в Пловдив

20.09.2022

Научно-технически семинар на СГЗБ в гр. Пловдив 2022

Прочети цялата

Запознаване с лазерен скенер Trimble X7

01.08.2022

Желаете да се докоснете до най-съвременната лазерна система Trimble X7? Искате да научите повече за инструмента и неговите приложения? Присъединете се към нас, очакваме Ви!

Прочети цялата

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!